Syrligheten från citronfyllningen, i kombination med en söt maräng, saltade pistagenötter, och ett krispigt pajskal bakat efter ett franskt recept blev helt tipp-topp
Fräs köttet i pannan så att det får en ordentlig färg och bildar en ordentlig karamelliserad yta. Spara lite sky i stekpannan till bönorna (diska inte stekpannan bönorna skall värmas i den)
Dela vaniljstången på längden, skrapa ur fröna och lägg dem samt stången i en kastrull. Mördegsbotten. Blanda alla ingredienser i en bunke och arbeta ihop till en jämn deg
Dela vaniljstången på längden, skrapa ur fröna och lägg dem samt stången i en kastrull. Mördegsbotten. Blanda alla ingredienser i en bunke och arbeta ihop till en jämn deg
Vispa upp osten tillsammans med socker och vanilj med en elvisp i en bunke tills det är krämigt. Det är farligt, men härligt, att surfa runt bland amerikanska bloggar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.