Vet du vad skillnaden på en CroqueMadame och en CroqueMonsieur är. En CroqueMadame toppas precis som en CroqueMonsieur med en krämig ostsås som man låter få lite färg i ugnen
CroqueMadame är makan till CroqueMonsieur, varm ost- och skinkmacka, med stekt ägg ovanpå. Croque betyder typ frasig och det borde ju logiskt sett vara kopplat till att brödet blir frasigt när det steks (eller grillas)
all-purpose flour 2/3 c. whole milk 1/4 tsp. Pinch kosher salt 1/4 tsp. Freshly ground black pepper 1/4 c. shredded Gruyère For the CroqueMonsieur 4 slices thick brioche or country bread 2 tbsp. whole grain Dijon mustard 1/2 c
1. Vispa äggen i en vid skål eller en djup tallrik. 2. Bred lite fransk senap på alla brödskivorna,. 3. Lägg riven ost, ett par skinkskivor, och mera riven ost mellan två brödskivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.