Ingredients For the Mornay sauce 1 tbsp. butter 1 tbsp. all-purpose flour 2/3 c. whole milk 1/4 tsp. Pinch kosher salt 1/4 tsp. Freshly ground black pepper 1/4 c. shredded Gruyère For the Croque Monsieur 4 slices thick brioche or country bread 2 tbsp. butter, softened 2 tsp. whole grain Dijon mustard 1/2 c. Mornay sauce 6 thin slices ham 1 c. shredded Gruyère, divided For the eggs 1 tbsp. butter 2 large eggs Maldon, for sprinkling Freshly ground black pepper This ingredient shopping module is created and maintained by a third party, and imported onto this page. You may be able to find more information about this and similar content on their web site.
Vet du vad skillnaden på en CroqueMadame och en Croque Monsieur är. En CroqueMadame toppas precis som en Croque Monsieur med en krämig ostsås som man låter få lite färg i ugnen
CroqueMadame är makan till Croque Monsieur, varm ost- och skinkmacka, med stekt ägg ovanpå. Croque betyder typ frasig och det borde ju logiskt sett vara kopplat till att brödet blir frasigt när det steks (eller grillas)
Crocque Madame är makan till Crocque Monsieur, varm ost- och skinkmacka, med stekt ägg ovanpå. Riktigt mättande med mycket energi och snabbt lagat till lunch eller kvällsmål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.