Innan servering koka upp och smaksätt med ättika och kryddor. Servera med kokad potatis och rödbetor. älgben med kött kvarvatten2 köttbuljongtärningar10-12 krydpepparkorn10-12 svartpepparkorn2 dl okokt grötris till 6 dl kokt malt köttättikaköttbuljongsalt, pepparKoka älgbenen med kött på i buljong med krydd- och svartpepparkorn tills köttet lossnar lätt, tar några timmar
Gör du en lite större sats senap och dubblar receptet, kan du dessutom dela upp den och smaksätta på olika sätt, med vitlök, timjan, honung, saffran eller något annat
Häll ostmassan i handduken, täck med en tallrik och låt droppa av i rumstemperatur till nästa dag. HemlagadfärskostHemlagad färskost är verkligen lyx för liten slant- och arbetsinsats
Dessutom har man möjligheten att leka med smaksättningar. Man kan göra ravioli som är fylld med absolut vad som helst, eller smaksätta degen med allsköns olika örter
Återkommer förstås med receptet på fiskpinnar. Remouladsås har jag faktiskt aldrig testat att göra själv men eftersom vi idag ska göra hemmagjorda fiskpinnar så tänkte jag att då måste vi ju ha remouladsås till
Gillar du croissants. // Do you like croissants. Idag startade vi dagen medcroissants, eller jag åt 2 st och Kevin tryckte i sig 3 st. //Today we start the day with croissants, or I ate two pieces and Kevin ate 3
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.