Fräs tillsammans i stekpanna och lägg sedan i grytanmed köttet. skär baconen i små bitar och stek tills de blir knapriga lägg sedan tillsammans med de andra
10 st Champinjoner. 1Hacka sedan svampen och löken och fräs dom lite lätt med smör. 1När bönorna har kokat klart häller man ner dom tillsammans med resten. 1Häll sedan i sojan och fonden tillsammans med resten, salta och peppra efter smak. 1Serveras med ris eller nudlar, och njut
Denna färggranna nordafrikanska grytamedchampinjoner och sensommargrönsaker passade jättebra att göra nu när vi har skördat de sista grönsakerna i trädgårdslandet
och lägg över i en rymlig gryta. Bryn köttet i en het stekpanna med smör, krydda med salt och peppar. Skär baconet i strimlor och stek de i pannan, när baconet har börjat släppa sitt goda fett tillsätt champinjonerna
Grytan innehåller bland annat champinjoner, katrinplommon och haricots verts (gröna bönor) och är smaksatt med harissa och en härlig kryddblandning, ras el hanout, som jag hittade på bloggen 'Strenght and sunshine' (se här)
- stek den i smöret, tillsätt champinjonerna när löken nästan är färdig. Jag åt detta tillsammans med potatis, går fin fint att äta det som det är också 2 burkar vita bönor med tomatsås. 1 halv burk champinjoner. 3 slevar med kokosdricka (eller dylikt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.