Vi åt kycklingen som tacos med sallad, gurka, avokado, riven ost, tacosås och vitlökssås (creme fraiche, vitlök och salt) men jag tror att den skulle vara god till kokta grönsaker eller stekt vitkål också med någon god sås till
Tjoho, nu är jag igång med slökokaren. Dela kycklingen i bitar och lägg ner i grytan. Vi har faktiskt väldigt många elektriska prylar framme och om det tycker jag väl så där
Jag serverade med hela rödbetor, skivad inlagd gurka och kokt blomkål. Som redning använder jag som vanligt redningsmix men om man inte har emot stärklse så red med lite maizena i vatten
Givetvis hade det gått bra att långlaga grytan på lägsta effekten på CrockPoten, men nu råkade det vara så att jag tillredde den i söndags eftermiddag, och hade en bestämd tidpunkt då jag gärna ville at middagen skulle vara klar att servera
Ta upp kycklingbitarna ur crockpotenoch dra isär köttet med hjälp av två gafflar. Den här gången gjorde jag kycklinglårfiléer i tomatsås som jag serverade med en sallad och riven ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.