Coconut Crispies, 25-30 st. Jag älskar sega knapriga kakor. Såna som man kan äta alldeles för många av. Receptet hittade jag på en amerikansk blogg, hos Jen närmare bestämt, men såklart kunde jag inte låta bli att böka om receptet lite
Lägg rice crispies och kakao i en skål och blanda väl. Rör om med en träslev tills marshmallowsen har smält och häll sedan blandningen i skålen med rice crispies och kakao och blanda väl
2 1/2 – 3 dl Rice crispies. Smält mjölkchokladen över vattenbad och rör ner rice crispies och bred över den crispiga chokladtoppingen över kladdkakan och ställ svalt 2-3 timmar
Häll sedan i ricecrispies och vaniljsocker och blanda runt. Ingredienser 2 dl socker • 4 dl ljus sirap 2 burkar jordnötssmör (Skippy) • 10 dl rice crispies 2 tsk vaniljsocker • 200 g ljus blockchoklad 200 g mörk blockchoklad Tillagning Smält socker, sirap och jordnötssmör i en kastrull, får ej kokas. 10 dl rice crispies
2-3 dl rice crispies (Kellogs) Om ni vill göra en glutenfri maräng använd i stället Sempers Crispy Rice. Rör ner 2 dl-3 dl rice crispies försiktigt i smeten. 2-3 dl rice crispies (Kellogs) Om ni vill göra en glutenfri maräng använd i stället Sempers Crispy Rice
Smält mjölkchokladen över vattenbad och rör ner ett par dl rice crispies och bred över den krispiga chokladtoppingen över kladdkakan och ställ svalt fram till servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.