Blanda ner äpple, lax och räkor i såsen. Smaka av med salt och peppar. 1100 g skalade räkor. 14 bakpotatisar 4 dl lätt crème fraiche 4 tsk dijonsenap 2 msk kapris 2 syrliga äpplen 200 g kallrökt lax 100 g skalade räkor 4 msk hackad gräslök 1-2 msk riven pepparrot Salt PepparBlanda en sås av crème fraiche, senap och kapris
Paket400 g kallrökt lax, i skivor 1 purjolök, skuren i grova skivor 12 delikatesspotatisar, skrubbade och kokta 50 g smör 0,5 kruka dill, grovt skuren salt bakplåtspapper
Rör ner stuvningen i skålen medräkor och dill och blanda runt. Skala räkorna och grovhacka dem. Späd med grädde till önskad konsistens, smeten ska vara ganska tunn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.