Jag vill tacka alla er som läser bloggen för att nivill komma och hälsa på här hos mig, det känns helt galet att det finns folk som tycker att det jag bakar och skriverfaktiskt är intressant
En välgjord CremeBrulee är ett av de bästa sätten att avsluta en finmiddag, tycker niinte. Jag hade ju tänkt servera olika sorters Bruleetill alla hjärtans dag, men jag tappade dem i golvet när jag skulle ta ut dem ur kylen, snacka om antiklimax =(
Är ni redo. För tre, alltså inte två utan tre desserter i en. Varför välja mellan Crème Brûlée, cheesecake eller paj när du kan få en dekadent krämig cheesecake i en knaprig pajskal och toppad med knäckigtypisk Cremè Brûlée bränd socker
Jag har vuxit upp med många karamellpuddingar (créme caramel) till efterrätt på söndagsmiddagarna. Det slinker ju ner så lätt och behöver inte tuggas och det är trots allt min mammas favoritefterrätt
I helgen testade jag göra Crème Brûlée för första gången, och det blev riktigt gott. Vi åt upp dom bara som dom är, men det hade passat väldigt bra med något syrligttill, tex hallon
Jag brukar ha vaniljstångi Crème Brulee. Nu när jag provat med lakritspulver, så tycker jag att de blir mycket godare i smaken med den härligabrytningen som lakritsen ger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.