Jag brukar alltid göra mina pannkakor/plättar på känn. (Ibland lägger jag även i skal från en citron/apelsin och pressar då även i lite saft från citronen/apelsinen)
Sen denna eviga diskussion om det heter plättar eller pannkakor. Så därför gräddade jag plättar till middag, vilket inte händer allt för ofta men himla gott är det ju
Här är receptet på Amerikanska pannkakor/Ryskaoladji/plättar LCHF. ) När hon väl smakade pannkakorna så sa hon att de smakade precis exakt som mormors ryska plättar oladji
Här kommer ett recept på matiga plättar jag gjorde i helgen. Trots att ingredienserna är relativt enkla ger de mycket smak och om ni som mig tycker att plättar med sylt och grädde blir mer dessert så testa dessa
Ja, en trave pannkakor eller plättar piffar ju upp vilken måndagskväll som helst. Vrid runt pannan ett par varv när du klickat i smeten (ca ½dl smet per pannkaka, mindre till plättar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.