Ett par vegetariska eller veganska biffar i en smakrik och krämig tomatsås med basilika och fetaost som serverades med pasta till mor och far medans jag åt med zucchinipasta och grönsaker, mums
PastaPesto Genovese. Rör ihop peston med majonnäs och pressad citron. Man gör en fantastiskt smakfylld kyckling som sköter sig själv i ugnen en stund och sen serverar man den välsmakade och saftiga kyckligen tillsammans med en otroligt krämig pasta med örtsmak
Servera till pasta. 3-4 kycklingfileér 4 pers10-12 färska champinjoner1 röd paprika1 ask philadelphiaost2 dl grädde4-5 msk pesto2 msk honungsalt,pepparDela kycklingen i mindre bitar och stek så den får färg
Då passar det verkligen med PastaPesto, som går i ett nafs. Blanda grädde och pesto, salta lite. Så efter att ha kommit hem sent ikväll efter en julklapps-ride på självaste Gekås i Ullared , fick det bli en snabb onsdagspasta
Blanda såsen med pastan i en serveringsskål, dekorera med basilikablad och pinjenötter. Skölj tomaterna, ta bort kärnhus och fäste, lägg i matberedaren, sen lägger man i basilika, pinjenötter, vitlök, riven parmesanost, ricotta och olja
* Skiva vitlöken* I en liten kastrull, värm lite av olivoljan på medelhög värme och fräs vitlöken tills den är lätt gyllene (klarar ni rå vitlök så kan ni pressa den direkt i och skippa detta moment)* Blanda detta med basilika, resten av olivoljan och nötterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.