Tangy Lemon Cupcakes with Meringues and LemonCream Cheese Frosting Tangly, sweet cupcakes filled with lemoncurd and topped with a smooth lemon frosting and meringues
Men, något jag lyckades ta bild på var Hannas direkt-från-London-importerade scones med tillhörande clotted cream (och till det Hanna-mammans goda sylt)
Häll upp på rena burkar, låt svalna och sätt på lock. 11 1/2 citronSå här gör du Finriv citronskalet och pressa ur saften ur citronerna. Koka upp citron-skal och citronsaft med 1 dl socker och smör tills allt löst sig. Vispa ägg och 1 dl socker poröst och blanda med citronkrämen
Ett sjukt snabbt – på gränsen till fuskigt – sätt att göra vansinnigt god och sammetslen glass är att vispa grädde tillsammans med lemoncurdoch frysa i några timmar
Blanda ihop yoghurten ochlemoncurden i en skål. Men om middagen är väldigt mastig och man nästan måste knäppa upp byxorna innan huvudrätten, då är denna dessert helt underbar
Vänd ner grädden i äggsmeten, klicka i lemoncurdoch vänd runt lite till. Det gäller ju att faktiskt använda upp curden jag gjorde och den passar perfekt i glass
Jag gjorde två smaker till helgen, jordgubbsglass och den smak du ska få recept på nu – lemoncurd. Jag blandade ner små minimaränger i smeten, ett gott och frasigt inslag mot den lite syrliga curden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.