Ta ut och servera räkcrêpesen - gärna med en grönsallad och eller en tomatsallad till. Crêpes. några att garnera med), dill och smaka av räkstuvningenmed salt och peppar
Häll smeten i en långpanna med bakplåtspapper. Späd med mjölk och koka upp under omrörning. Rör i dill, räkor och kräftstjärtar, och smaka av med salt och peppar
Smaka av med salt och peppar. Smaka eventuellt av med mer salt och peppar. Servera fisken med pommes, remouladsåsen, kokta gröna ärtor och en citronklyfta
Ååå vad jag blev sugen på crêpes för någon vecka sedan, så när jag gjorde pannkakor häromdagen så gjorde jag några extra för jag visste att jag ville göra crêpes
Lägg i dillen,salt och rikligt med nymalen peppar. När jag gör pannkakor gör jag alltid en hel sats och eftersom vi bara e två blir det alltid massor över
Jag hade totalt glömt bort hur gott det är medCrêpes. Jag åt en vegetarisk buffé för någon dag sedan och där fanns goda vegetariska crêpes som var grymt goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.