Jag serverar den med en klick crème fraiche istället för vispad grädde. crème fraiche. Servera med en klick crème fraiche (och eventuellt en skvätt Champagne eller torrt mouserande vin)
Crème Ninon. Den här exklusiva, gröna ärtsoppan med champagne, är en av Tore Wretmans klassiker. crème fraish, parmesanchips, parmaskinka krutonger, bacon etc
12 små glas. 1. Finhacka löken. Värm en panna, häll i olja och stek sakta tills löken mjuknar. Tillsätt finhackad vitlök, grädde och buljong och koka upp
Grön ärtsoppa är en av mina favoritsoppor sedan länge (recept här), men att toppa den med creme fraîche och löjrom är något nytt och lyfter faktiskt soppan ytterligare några snäpp
Créme brulée cheesecake bars. Créme brulée är en av de absolut godaste desserter jag vet. Därför tänkte jag att det måste ju gå att göra kakor som smakar som denna smarriga dessert
Rensa och skölj ärterna. Låt dem ligga i blöt ca 12 timmar enligt anvisningarna på förpackningen. Koka upp ärterna i en gryta med nytt vatten och ta bort skaldelarna
En välgjord Creme Brulee är ett av de bästa sätten att avsluta en fin middag, tycker ni inte. Jag hade ju tänkt servera olika sorters Brulee till alla hjärtans dag, men jag tappade dem i golvet när jag skulle ta ut dem ur kylen, snacka om antiklimax =(
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.