vispgrädde. 1mintchoklad (12 plattor) + 4 st till garnering. 1vispad grädde (valfritt). 1konserverade päron (valfritt)Värm vispgrädde i en kastrull, smält chokladen i grädden under omrörning
4 2 ananaser 2 msk smör 1/2 dl mörk rom 1/2 l vaniljglass 1 dl rostad riven kokos 1 krm flingsalt Italiensk maräng 3 dl strösocker 1 dl vatten 4 små äggvitor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Servera pannacottan toppad med mylta - rårörd hjortronsylt eller färska hjortron. 14-8 blad citronmeliss till garnering (valfritt)Lägg gelatinbladen i lite kallt vatten i en skål. Förbered formar - åtta små glas eller 4 portionsformar - på en bricka
Blanda ihop strö- och farinsocker och strö över bruleen och bränn med en livsmedelbrännare eller sätt ugnen på snabbuppvärmning och grilla högst upp tills sockret smält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.