Jag kan till ochmed gå så långt att jag påstår att man inte ska tillsätta cocktailbär till något. Frys smeten en timme och rör därefter om så eventuella chokladbitaroch malda nötter inte hamnar på botten
Sedan får portionsskålarna stå, fyllda medcréme brulée, i ett vattenbad i ugnen och bli klar. Tror att créme brulée kvalar in som den bästa desserten alla kategorier
4 4 dl grädde 4 msk gelésocker Multi 1 vaniljstång Hallongelé 200 g hallon 1 dl vatten 6 msk gelésocker Multi Till servering vit choklad Lägg till i inköpslistan
I lördags gjorde jag en pannacotta som jag tänkte ni skulle få receptet på. Lägg choklad, grädde och gelésocker multi i en kastrull och smält på svag värme
Häll grädden i en kastrull och lägg i en urskrapad vaniljstång, såväl frön som stång. Louise var efterrättsansvarig, och hade med sig den här ljuvliga pannacottan som innehöll vit chokladoch var toppad med passionsfrukt
Skala och mixa den rumsvarma mangon medvaniljsockret. ½ tsk äkta vaniljsocker. Den här pannacottanmed smak av mango och kokos fredagsmyste maken och jag med förra fredagen, så inget kan väl passa bättre än att bidra med receptet till Söta Sakers månadsutmaning som är just Fredag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.