Osso Bucco är en klassiker tänker jag, och ändå skiljer recepten man hittar sig åt ganska mycket. com förkunnar att "En äkta osso buco är gjord av kalvlägg och ska ha doften av citron, vitt vin och vitlök
Igårkväll tog jag upp en bit högrev som fick ligga framme och tina över natten. När köttet är tillräckligt mört tar du upp den på en tallrik och delar i mindre bitar med hjälp av två gafflar
Sen nån vecka tillbaka har han verkat frisk och till hans stora glädje även fått träna. Isak brukar inte gnälla speciellt mycket när han är sjuk men nu hade han verkligen ont och ville att nån skulle skära bort örat
nu hade lagat bourguignon på nötfärs och det stora ha-begäret slog till direkt. Sen kom jag på att jag hade ett kilo dovhjortsfärs i frysen som jag fraktat med mig hemifrån och resten kan ni nog ana
Stek på grytbitarna i en gryta på spisen och häll på porter och soja och smula ner buljongen. Skala och skiva i löken, skala morötter, potatis , kålrot och palsternacka och dela i bitar
Pressa i vitlöksklyftan och lägg i köttet. Häll på såsen och häll i vattnet. Skala och dela morötterna i ca 2 cm bitar och lägg i grytan, skala och dela löken och lägg i
Julmaten är uppäten och vi har fått nog, idag blir det en klassiker i Crock-Pot - nämligen köttfärssås med en massa gott som behövde räddas ur kylskåpet
Förra veckan fick jag hem en Crock Pot och jag blev helt upprymd. Recept-idéerna började virra runt i huvudet och igår testade jag för första gången att laga med den
Anledningen till att jag var skeptisk redan i förväg var att jag förstod att det kanske inte var någon bra idé att tillsätta grädde och tomatpure redan från början med risk för att det skulle skära sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.