4 portions of couscous / 4 portioner couscous. Boil the water for the couscous with 2 crushed cloves of garlic, lemon juice, stock cube and olive oil. / Koka upp vatten till couscousen med 2 pressade vitlöksklyftor, citronsaft, buljongtärning och olivolja. Related 4 portions of couscous. / 4 portioner couscous
Couscous. A fresh salad in the summer heat. couscous. I roasted a red and a green pepper, but if you want to make the salad more quickly, you can use roasted peppers in a jar
Couscous med grönsaker är god och nyttig snabbmat. Vi brukar antingen äta denna rätt som tillbehör till teryakilax med rosa sås (se här) eller så blandar vi i lite kokta kikärtor och stekt strimlad halloumi och äter couscousen som en vegetarisk huvudrätt med sweet chilisås och en klick rosa sås
Couscous med kyckling och en sweet chilisås. Couscous1 kycklingfilé per personbroccoliKall sweet chilisås 4p. 200g gräddfil3 msk sweet chilisåsKoka couscousen enligt anvisningar på förpackningen
Traditionellt så tillagas couscous i en så kallad couscousiere. Man gör en gryta med kött och grönsaker i den nedre delen och couscousen ångas i en övre tillsatsen och tar smak av grytan
 Detta recept på couscous kan man använda som bas till det mesta enligt henne. Jag förväntade mig en mycket smakrik couscous och blev lite förvånad då den även var rätt så kryddstark
A simple salad made of broccoli, which gets its creaminess from mayonnaise and quark. The salad goes well as filling in burgers or with vegetarian patties
4 1 kruka persilja 65 g babyspenat 4 port couscous 250 g miniplommontomater salt och svartpeppar 1/2 citron Till servering yoghurt smaksatt med vitlök Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.