Gnid in lammköttetmed marknaden och lägg i en form och låt stå. Börja med marinaden till lammet. Hacka kapris, persilja ochramslökoch blanda ihop med olja och vinäger
Jag fyllde min paj med långsamstekt, karamelliseradlök, broccoli, skinka och ost, samt en äggstanning med timjan, vilket är en helt annan fyllning än enligt bokens recept
Lammracks som fick marinera i en blandning av harissa och lime, couscousmed färsk mynta och torkade aprikoser, tillagat i en buljong med tomat och chili
Bryn lök, kött, Â ingefära, gurkmeja, saffran i smör några minuter på medelhög värme. Lök, hackad. Det här är en ganska enkel couscousmed relativt få ingredienser och kryddor
I artikeln serverades couscousen tillsammans med en lammgryta, men jag serverade det till Kycklingtagine med potatis och oliver istället och det fungerade utmärkt
Till riktig Bistecca ska man använda sig av en riktigt tjock och stor T-benstek eller Porterhouse som man sedan smaksätter med tex olivolja och citron men vanligtvis rosmarin ochvitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.