Blanda medcouscousoch olivolja i en form. Couscousmed mandlar. Om såsen blir för tjock, kan du använda lite av saften från formen medkycklingenoch spä ut med
Du kan även kryddsätta den med en nypa saffran om du gillar det. 6 portioner couscous. 1 kg lammkött eller kyckling. 2 st buljongtärningar (kött- eller kycklingbuljong). 6 portioner couscous. 1 kg lammkött eller kyckling. 2 st buljongtärningar (kött- eller kycklingbuljong)
Kycklingfond. Lammracks som fick marinera i en blandning av harissa och lime, couscousmed färsk mynta och torkade aprikoser, tillagat i en buljong med tomat och chili
Det här är ett marockansk recept på en couscousrätt som jag har lärt mig av Choumichas matlagningsprogram, den marockanska motsvarigheten till mat-Tina
Koka couscousoch låt den torkade frukten och russinen hänga med. Stek kycklingenoch spara vätskan som sipprar fram efter stekning till lite sås på coucousen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.