Perfekt vardagsmat för den som vill äta enkelt och nyttigt med rena smaker. Hacka kålen i strimlor. Om du använder vanliga färdiga räkor, lägg i dem på slutet med chilin och persiljan istället
Mjukstek purjolöken och vitlöken tillsammans med champinjonerna. Blanda japansk soja, vatten och honung och vänd ner det tillsammans med kött och grönsaker
Servera med en lime-klyfta. 1. Tina räkorna. 2. Finhacka tomat, lök, chili och mango. Blanda samman. Tillsätt olivolja, en skvätt lime och färsk koriander
Garnera kålenmed chorizosmulet, rostad mandel eller solroskärnor och finhackad persilja. Tillsätt grädde, citronskal och saft tillsammans med finhackad rosmarin, salt och peppar
Att servera kålen som bädd till olika korvar, grisstek och som här på bilden ugnsstekt fläskkött (revben utan ben), som är kryddat med ingefära, stekt anka, gås och fasan passar perfekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.