Tag fram en stekpanna och fräs upp olivolja, stek till quornfärsen med lite salt och peppar. Lägg i all keson i pannan ihop med lite ketchup som du ringlar över
Sätt ugnen på 200 grader. Hacka lök, vitlök och spenat och fräs det i olja i några minuter. Tillsätt krossade tomater och låt koka på svag värme i ca 10 minuter
T Tillsätt cottagecheese och låt det bli varmt. 11 dl KESO® cottagecheese. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 3 ägg 1 tsk Arla® Svenskt Smör 1 dl KESO® cottagecheese 2 krm salt 1 krm peppar 1 msk hackad färsk gräslökGör så här Vispa upp äggen lätt
Note that Brazilian cheesebread is very chewy, a lot like Japanese mochi. 1/2 cup (packed, about 66 grams) grated cheese, your preference, we get good results with feta cheese (no need to grate), or fresh farmer's cheese (if using fresh farmer's cheese, you may want to add another 1/2 teaspoon of salt)
1125 g KESO® cottagecheese. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 bananer 4 ägg 125 g KESO® cottagecheese 3 msk Arla® Svenskt Smör Topping. 2½ dl blåbär 125 g KESO® cottagecheese
Blanda lax, cottagecheese, tomat och majskorn. 1 dl KESO® cottagecheese. Skär laxen i små kuber. Salta och peppra och stek dem i smör 2-3 min tills fisken är klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.