Salt & vitpeppar. Idag på jobbet serverade jag rimmad, kokt torskrygg med äggsås. Torsken rimmar jag alltid med salt en timme före jag kokar den, då behåller den sin spänst och blir mer smakrik
Torskdags, var det idag när det är tisdag. Till det hade vi torskfiléer, som jag lindat in i tjocka skivor bacon/fläsk, kokt broccoli och lite räkor om man har det hemma, men det behövs inte egentligen
För ett tag sedan skrev vi här i köket om hur lätt man röker lax i röklåda hemma och som om att det inte räckte med att röka laxar så har herr M även gett sig i kast med att prova hur det går att röka torsk
Hade torsk i frysen och försökte komma på något spännande att panera den med. Där hittade jag ett recept på remouladsås som fick mig att komma fram till att jag ville ge mig på att laga fisk igen
Stekt panerad torsk. De älskade fisken och remouladsåsen till den också. )Jag använde halvtinad torskblock, för då är det lättare att skära den i fina fiskpinne-bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.