Originalreceptet på denna goda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål att upprepas
2 msk fransk dressing (French sallads dressing). Blanda alla ingredienser i en skål och ställ svalt i några timmar gärna över dagen så smakerna blandas ordentligt
Idag gjorde jag en räksallad till middag och till den gjorde jag den här dressingen. Ingredienser. 2 dl gräddfil1 dl majonäs2 msk ketchup½ tsk salt1 krm grovmalen svartpeppar1 tsk citronolja2 msk finhackad dill Rör ihop allt och servera till räksalladen
(Sila eventuellt genom sil för få majonnäsen helt slät och slippa bruna rostade bitar i dressingen. Vispa droppvis in olja till en fast och krämig dressing
Jag har sen länge velat baka ett majsbröd och inte vilket som helst utan hört och sett många avsnitt av Oprah Winfrey och den har jag sparat väldigt länge här hemma och igår så slog jag till äntligen
Häll dressingen i en burk med tättslutande lock. Om Du ska servera dressingen samma dag, så bör du låta den stå och dra i minst 1 tim. Dressingen kan förvaras i kylen i ca 1 vecka
På Gabys inrådan testade jag receptet på cornbread i boken, jag har tänkt göra cornbread en tid, men efter ett annat recept (som jag sparar till senare)
1. Börja med att rosta sesamfröna i en torr panna på medelhög värme tills fröna blir gyllenbruna. 2. Blanda i soja, pressad limejuice, pressad vitlök och sesamolja i en bunke
R. e. c. p. t. i. l. d. a. b. r. ö. h. j. g. o. s. H. n. f. m. y. k. ,. å. ä. J. v. u. M. B. T. I. S. w. Y. -. 1. 0. 5. 4. 3. /. V. 2. C. G. L. x. P. d l
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.