Och det blev lite mjuksega cookiesmed daim ochvitchoklad. Hacka chokladenoch rör ner i degen. Blanda mjöl, vaniljsocker, salt och bikarbonat och rör ihop till en deg
170 g smör 180 g macadamianötter [2,5 dl] 140 g farinsocker [2 dl] 120 g strösocker [1,5 dl] 55 g ägg [1 st] 15 g äggula [1 st] 300 g vetemjöl [5 dl] 3 g bikarbonat [0,5 tsk] 2 g salt [0,5 tsk] 4 g vaniljsocker [1 tsk] 250 g vitachokladknappar
//Matilda Mjuka cookiesmed lakrits ochvitchoklad. Så skulle jag beskriva dessa u n d e r b a r a cookies som var något av ett "experiment", som jag brukar kalla det
Tillsätt nötterna, bären ochchokladen. Igår kväll gjorde jag cookies, dom var väldigt populära och jag fick göra nya idag för att kunna göra ett inlägg till er med bild, för ett inlägg på bakverk/mat utan bild är som en lussekatt utan saffran
Blanda vetemjölet med bakpulvret och rör ner mjölblandningen i äggvispet. hasselnötter. Servera helst muffinsen varma och häll den vitachokladsåsen över
Han räcker ut sin hand efter salta lakritsar i godisskålar och skulle nog mer än gärna vilja att det letade sig in liite mer lakritspulver i det som bakas eller lagas här hemma
Detta recept går att använda till alla sorters cookies, kan dock säga att det kan bli lite skillnad på hur mycket kakorna flyter ut beroende på ingredienser så man inte klickar ut kakorna för tätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.