Bryt chokladen i mindre bitar och mica in tillsammans med tranbären. Mixa snabbt ihop vetemjöl, bakpulver, potatismjöl, florsocker och smör i tärningar till en deg i matberearen
170 g smör 180 g macadamianötter [2,5 dl] 140 g farinsocker [2 dl] 120 g strösocker [1,5 dl] 55 g ägg [1 st] 15 g äggula [1 st] 300 g vetemjöl [5 dl] 3 g bikarbonat [0,5 tsk] 2 g salt [0,5 tsk] 4 g vaniljsocker [1 tsk] 250 g vita chokladknappar
//Matilda Mjuka cookiesmed lakrits ochvit choklad. Så skulle jag beskriva dessa u n d e r b a r a cookies som var något av ett "experiment", som jag brukar kalla det
Igår kväll gjorde jag cookies, dom var väldigt populära och jag fick göra nya idag för att kunna göra ett inlägg till er med bild, för ett inlägg på bakverk/mat utan bild är som en lussekatt utan saffran
Detta recept går att använda till alla sorters cookies, kan dock säga att det kan bli lite skillnad på hur mycket kakorna flyter ut beroende på ingredienser så man inte klickar ut kakorna för tätt
Chocolate Chip Cookiesmedvitoch mörk choklad. helt klart världens bästa Chocolate Chip Cookies. Och nyss har jag bakat kladdkaka med, bakar nästan varje dag senaste tiden
En vecka över tiden kom hon med buller och bong. Garnera med resterande hallon. Kändes inte som det var länge sedan vi mitt i natten for i ilfart genom Kalmars gator mot rödljus och stopplikt
Första gången jag gjorde cookiesen (på LCHF-vis ochmed kokosolja) lät jag degen vila i kylskåp och skar skivor av den, andra gången (med rårörssocker, vaniljsocker och mandelolja) rullade jag degen till bollar direkt och gräddade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.