Tillsätt saltet och rör tills det blandats väl med sockret. Jag tror dock jag hade dom lite för länge i ugnen, för de blev lite för torra för min smak (gillar kletiga desserter, inte svampiga sockerkaksdesserter), och jag snålade nog lite väl med kolafyllningen (läs
200 g mörk choklad (minst 70% kakaohalt)225 g smör3,5 dl strösocker2,25 dl brunt farinsocker strö1 msk vaniljsocker4 stora ägg3,5 dl vetemjöl1 dl kakao1 krm salt2 påsar Wherther’s Original Soft Caramels à 125gflingsalt att dekorera med
Häromdagen gjorde jag denna goda fudgepaj med smak av salt kola och det går inte att sluta äta, livsfarligt och ihop med glass och färska bär ska vi inte tala om, mums
Kakorna är inte alls svår att göra utan tvärtom ett rätt så säkert kort att lyckas med. Medan du smälter mjölkchokladen över ett vattenbad och sedan breder ut detta över den svar kolafyllningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.