När vi går ut och äter middag på restaurang vill jag sällan äta efterrätten på restaurangen utan föredrar att gå till typ Espresso House för att njuta av deras goda muffins
Jag har lovat att fixa efterrätt och passade på att testa ett nytt recept nu på förmiddagen. Oavsett, så är det en brownie som är tusen gånger bättre för kroppen än en brownie bakad på vitt mjöl och socker
Jag har alltid avfärdat raw food-godis som torrt jäkelskap baserat på äckliga dadlar. Döm därför om min förvåning när min kompis Maja (som för övrigt har det superinspirerande och humoristiska instagramkontot @annamajaastrid med vegetarisk och vegansk mat) bjöd mig på de här och efteråt avslöjade att de innehåller massor med dadlar
Jag har inte ätit pinnglass på flera år, men fått en otrolig feeling för det här i Australien. Därför så kom jag och tänka på dessa jordgubbsglassbitar jag gjorde i somras för midsommar-firandet
Här köps inte massa livsmedel till dyra pengar på plats inte. Hetta upp en stor panna på medelvärme. Nyttiga bars med jordnötssmör, blåbär, chiafrön och lite annat smått och gott
6 dl kokta kikärtor eller sojabönor. Blanda allt väl låt stå ca 10 min forma sedan 8 bröd med fuktade händer, ställ in i mitten av ugnen och grädda 15 min på 225 grader. 6 dl kokta kikärtor eller sojabönor. Blanda allt väl låt stå ca 10 min forma sedan 8 bröd med fuktade händer, ställ in i mitten av ugnen och grädda 15 min på 225 grader
Tänk vad bra, att både ni som är veganer och glutenallergiker kan äta dessa chocolate chip cookies. De är gjorda på mosade kikärtor, men tänk nu inte att du äter hummus i kakform, för smaken är inte ens i närheten
Första gången jag gjorde cookiesen (på LCHF-vis och med kokosolja) lät jag degen vila i kylskåp och skar skivor av den, andra gången (med rårörssocker, vaniljsocker och mandelolja) rullade jag degen till bollar direkt och gräddade
Även om de är goda som de är, blev de sjukt goda när man använder dem i en Cookie sandwich. Ibland misslyckas man totalt (vi ska inte prata om de keso-kakor jag försökte mig på häromdagen
Häll på krossade tomater, tomatpuré, vatten, köttbuljongtärningen och tillsätt sockret och mejram. 0,5 brk kikärtor. Detta är inlägg #77 i initiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 17 maj 2015. 0,5 brk kikärtor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.