Confiterade, stekta griskinder med salviasås
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3-4 dl gås- eller ankfett (jag använde gås)
  • olivolja
  • salt
  • peppar
  • 5 potatisar
  • 1 stor palsternacka
  • 1 paprika 1 zucchini italienska örter
  • salt och peppar
  • 2 msk hackad färsk salvia
  • 1 liten vitlöksklyfta, pressad
  • 1 dl creme fraiche
  • 2 dl matgrädde
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 msk kinesisk soja
  • 1/2 msk Heinz chilisås eller ketchup alt. en nypa brunt socker (för sötma)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.