Efter att ha stått nästan hela dagen på Handelsakademins pråm vid Röda Sten och grillat köttskivor och kycklingfilé till kära sambons elever, lärt ut hur man gör en coleslawsallad och hur man svänger ihop en jäkligt nice grillsås så är man ganska mör i både kropp och själ
Till varmrätt valde Göran "BBQ - marinerade Texasribs (250g tunna revbensspjäll) med färska pommes frites, majskolv och coleslawsallad" Själv valde jag "Asiatisk marinerad kycklingfilé med wokade grönsaker, ananas & paprika chutney, kokoslimesås och basmatiris
coleslawsallad med äpplesallad med gräddfilsallad med löksallad med majonnässallad med majonnäs och vitkålsallad med morotsallad med morötter och gräddfilsallad med vitkålsallad med vitkål och moröttersallad till grillat coleslaw
Strimla vitkålen, koka upp två liter vatten och slå över vitkålen, låt stå i fem minuter. Häll kålen i ett durkslag och pressa ur vattnet ur kålen med händerna
Servera med kokt potatis och gurk- och coleslawsallad. gurk- och coleslawsallad, se recept. 1. Lag. Koka upp vatten, ättikssprit, socker och salt i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.