Coleslaw med tre olika smaksättningar
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 korvar från
  • 3 olika länder, Tyskland, Mexiko och Sydkorea, alla med olika smaker och hetta och vi kom ganska snabbt på att coleslaw i tre olika smakstilar kunde vara en god idé att ha till
  • Coleslaw grundrecept
  • 200 g finstrimlad röd- eller vitkål
  • 1 stjälkselleri, fint hackad
  • 1 morot, grovt riven
  • 1 rödlök, fint hackad
  • örtsalt och svartpeppar
  • en skvätt olivolja
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl matyoghurt
  •  
  • Blanda samman alla ingredienser, dela upp i tre skålar och smaksätt sedan enligt följande

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.