Riv rödkålen med osthyvel (jag finhackade hälften för mer varierande textur). Till kvällens grillmiddag blev det en coleslaw Inspirerad av Åse, som hade ett recept i senaste numret av Matkärlek
Coleslaw. Bjuder på goa biffar med pestosmak. Biffar kan man förändra i det oändliga med smaker. Hacka löken och blanda ner i färsen tillsammans med ägg, pesto och krydda
Medan jag är på semester i stugan i Dalarna får du ta del av några recept jag lagat där förut. Det här är en av de första rätterna jag hade med på bloggen för över fem år sen
Hyvla vitkålen fint med osthyvel eller mandolin. Blanda väl och smaka av med salt och peppar. Lägg upp på en tallrik och servera tillsammans med den rökta makrillen
Smaksätt med svartpeppar. Servera gärna grytan med kokt blomkål eller en fräsch sallad. 3-4 Portioner140 GRAM Tärnat bacon2 ST Kycklingfiléer2 ST Kryddkorvar med minst 85% kötthalt2 DL Kokosmjölk2 MSK Ajvar relish1 MSK Tomatpuré1 DL Creme fraichéSvartpepparBörja
I helgen lyxade jag till det lite med gott långkokt kött och coleslaw. Coleslaw. Servera till ex , kött, bacon, kassler, kyckling och eller till det du grillar till sommaren Coleslaw
Vitkål kan tillagas på massvis med smaskiga vis, men idag blev det coleslaw. Hur det är med det låter jag vara osagt, men att vitkål ska finstrimlas och att man INTE får rätt resultat om man fuskar med osthyvel – det står jag för
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.