Min fina vän Mats tipsade om den här supergoda coleslawn han gjort (finns här) och efetrsom jag älskar coleslawOCH senap så svängde jag ihop den en kväll förra veckan
-) inget kul alls men idag känns det ändå som det håller på att släppa, går med stöd av en sopkvast. Jo, det är bland annat parmesanost i vilket gav en riktigt god smak, så här gör man
Hur het coleslaw du vill göra avgör du själv genom att ha i mer eller mindre mängd srirachasås. Eftersom jag inte gillar majonäs så har jag bytt ut det mesta av majon mot avrunnen fil, men det går det lika bra att ta crème fraiche eller turkisk yoghurt om du föredrar det
Smakaav att du får en bra balans mellan syra, sälta och sötma. Salt och chiliflingor efter smak. Salladen smakar gott till fisk, skaldjur, kyckling eller fläskkött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.