Fick en spetskål i veckans ekolådan och funderade på vad jag skulle göra med den. Strimla kålen fint, riv morötterna ochäppletoch skiva löken i tunna skivor
I går stod det just sån där Daal på matsedeln och efter en genomgång av grönsakslådan i kylen fick linserna denna gången dela gryta med både persiljerot, grönkålochäpplen
Skär grönkålen till mindre bitar och stek den i smör med salt till den mjuknat. Blanda allt i en bunke med hackat äpple, strimlade soltorkade tomater, hackade fikon och chili
Servera biffarna medcoleslawoch potatis. Finstrimla äppleoch finhacka löken. Detta recept var mycket gott & fräscht och passade även in i en viktväktares liv
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena
Men köpe-majonnäs är inte alltid så gott, speciellt inte om man jämför med hemmagjord majonnäs som blir så krämig och len (och känns inte fet och äcklig som många som man köper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.