Det här är en klassisk barndomsfavorit som har hängt med länge. Prova denna kasslersallad, det är ingen lyxvariant med dyra ingredienser men brukar vara väldigt omtyckt av både stora och små
Pastasallad med chorizo, bönor och vitlök 4 port ca 500 g kokt pasta 100g skivad chorizo 1 pressad vitlöksklyfta blandad med olivolja 1 burk inlagda vita bönor (ej i tomatsås, såklart) 3 st vårlökar, tunnt skivade 1 burk inlagda kronärtskockshjärtan 1 ask rucola salt, peppar, olivolja, vinäger Blanda allt, smaka av med salt, peppar olja och vinäger
En klassiker i grillsammanhang är coleslaw. Ljummen sallad medcitrondressing. Så smidigt att låta köttet koka under dagen och sedan bara pensla det med färdig bbq-sås vid grillningen
Riv rödkålen med osthyvel (jag finhackade hälften för mer varierande textur). Till kvällens grillmiddag blev det en coleslaw Inspirerad av Åse, som hade ett recept i senaste numret av Matkärlek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.