1 Antal
portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 200 g vitkål 200 g rödkål 200 g savoykål 20 g rucola Apelsindressing: 1 dl majonnäs 1 dl Arla® gräddfil 2 msk konc konc apelsinjuice 1 tsk salt
Men inget går upp mot dofterna en sovmorgon med att koka kaffe, rosta ett bröd, breda på smör och skivad ost och ett lager med en sötsyrlig marmelad med smak av apelsin, morot och en touch av vanilj
Riv rödkålen med osthyvel (jag finhackade hälften för mer varierande textur). Till kvällens grillmiddag blev det en coleslaw Inspirerad av Åse, som hade ett recept i senaste numret av Matkärlek
Idag får du tips på ett av mina bästa kålrecept, coleslaw har alltid funnits med som ett enkelt vardagstillbehör både här hemma och när jag jobbade på restaurang
Smaka av med salt och svartpeppar. Jag har nu hittat ett utmärkt användningsområde för min maltvinäger jag köpte i London förra året, nämligen coleslaw
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.