Nu ger jag er det recept jag själv använder. Då för tiden var jag vegetarian, och min matlagning - ja, den var stundtals bra, men lämnade på det sotra hela taget en hel del övrigt att önska
Det går att byta ut kakao till carobpulver också för att få en mer kola-aktig smak på bollarna. -). Det är mittgrundrecept som jag kör på när jag skall baka lite nyttigare chokladbollar
Jag älskar kombon påmittrecept. Är man inte förtjust i mozzarella som knafe görs med vanligtvis så ska man defintivt prova på att göra knafe påmitt sätt
¾ dl Arla Köket® crème fraiche. Koka potatisen mjuk i saltat vatten med skal på. Gör så här Sätt ugnen på 175°. Lägg på plåt med bakplåtspapper och tillaga i mitten av ugnen ca 1,5 tim. Lägg bladen på plåten med selleri de sista 20 min och ringla över olivolja. Dela brysselkålen påmitten och stek i 2 msk smör ca 5 min. Smält resten av smöret i en stekpanna, häll på vasslen från gräddfilen och låt koka ihop ca 2 min. Skär rotsellerin i 4 klyftor, lägg på ett stort uppläggningsfat. 1 rotselleri, ca 1,3 kg. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 rotselleri, ca 1,3 kg 3 dl Arla® gräddfil ½ huvuden savoykål, ca 200 g 150 g delikatesspotatis 100 g Arla® Svenskt Smör 200 g brysselkål 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Ostkräm. 2 dl Kvibille® cheddar riven ¾ dl Arla Köket® crème fraiche Till servering
Detta receptet är ett ypperligt exempel på att det inte är det minsta krävande att välja bra mat. Min nya matkärlek har skapat uppståndelse på instagram och jag förstår det för detta är bland det godaste jag någonsin har ätit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.