Idag får du tips på ett av mina bästa kålrecept, coleslaw har alltid funnits med som ett enkelt vardagstillbehör både här hemma och när jag jobbade på restaurang
Min fina vän Mats tipsade om den här supergoda coleslawn han gjort (finns här) och efetrsom jag älskar coleslaw OCH senap så svängde jag ihop den en kväll förra veckan
Jag har scannat av nätet efter recept och jämfört och jag märker att svenskarna gärna har i creme fraiche i sina coleslaws, men då blir det inte riktigt samma sak
Vitkålen är ju väldigt billig nu och jag kände mig sugen på Coleslaw. Det finns ju lite olika varianter på denna amerikanska sallad och jag vet egentligen inte vilken som är den "rätta"
Skrubba potatis och dela i bitar, salta och koka. Blanda vatten, olja och dressing i en skål. Skölj och finhacka paprikan, strimla rödlöken och salladslöken fint, blanda med dressingen
Har du tid så låt gärna coleslawen mogna i kylen över natten. Källa. En himla god coleslaw där den slakade kålen gjorde att salladen blev mjukare i konsistensen och kändes mildare på något sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.