Idag får du tips på ett av mina bästa kålrecept, coleslaw har alltid funnits med som ett enkelt vardagstillbehör både här hemma och när jag jobbade på restaurang
Min fina vän Mats tipsade om den här supergoda coleslawn han gjort (finns här) och efetrsom jag älskar coleslaw OCH senap så svängde jag ihop den en kväll förra veckan
Idag gjorde jag årets första kopp med varm choklad. Värm mjölken och blanda med kakao röran. Häll upp chokladmjölken i en kopp, toppa med vaniljgrädde (jag spritsade min) och pudra över lite kanel
Lägg köttet i en plastpåse. Häll marinaden över köttet i plastpåsen och tillslut väl. Häll i spadet från marinaden tillsätt kött , grönsakerna och lagerblad, salta lite och koka under lock på svag värme tills köttet känns mört
Denna vegetariska squashlasagne är mycket smakrik och god. Dagens recept såg jag Anna Skipper. Skiva squashen med osthyvel (dessa ska bli plattor i lasagnen)
När jag lagar Långkokt Köttfärssås (Bolognese) så gör jag en rejäl sats. Familjen älskar spagetti och köttfärssås och det gör förvisso öven jag men också lite annan variation
Jag har scannat av nätet efter recept och jämfört och jag märker att svenskarna gärna har i creme fraiche i sina coleslaws, men då blir det inte riktigt samma sak
Vitkålen är ju väldigt billig nu och jag kände mig sugen på Coleslaw. Det finns ju lite olika varianter på denna amerikanska sallad och jag vet egentligen inte vilken som är den "rätta"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.