Jag har länge gjort en slags fuskguacamole med creme fraiche i, som förvisso är svingod (fråga min bästis bara), men ibland vill man ju uppdatera sig och när jag hittade en påse riktigt fina (och ekologiska – hurra
Hacka koriander fint, blanda i efter smak och blanda runt guacamolen med olivoljan. Matsortera dina skal från avokadon och löken till återvinning och njut av din guacamole
Glad helg. Hoppas att ni har det riktigt bra blåsten till trots. För sjutton vad det blåser här uppe. Har ni någonsin fått känslan av att en dag går till spillo
Börja med att skålla tomaten i hett vatten ett par minuter, dra av skinnet på den och hacka, hacka löken och vitlöken, kärna ut chilin och hacka den väldigt smått, avokadon delas och kärnas ut och mosas om man vill ha lite grövre guacamole, eller så mixar man allt utom koriander, om man vill ha en finare guacamole, pressa lime över det hela, blanda,så att den inte missfärgas
Classic Carrot Cake285 g vetemjöl1 tsk bakpulver1 tsk bikarbonat1½ tsk kanel1 tsk vaniljpulver3/4 tsk salt½ tsk ingefära1/4 tsk mald muskotnöt330 g rumsvarmt smör225 g ljust muscovadosocker110 g strösocker3 stora ägg1 dryg dl vattenca 650 g rivna morötterFrosting225 g rumsvarmt smör450 g creme cheese½ tsk vaniljpulverrivet skal av ca 1 citronca 2 paket florsockerSätt ugnen på 175 grader (ca 150 grader i varmluft)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.