ädelost, balsamvinäger, fikon, kvibille, tilltugg . Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
Smaka av med soya och svartpeppar. Vi brukar få möblera om för att få plats med granen. Nu är alla julklappar inhandlade och inslagna, så nu är det bara till att invänta den skäggprydde mannen
Vi hade ett litet vänmingel med julkänsla, då bjöd vi på en varm och god äppeldryck med glöggkänsla, grönkålschips och pizzabitar med grönkål, fikon, mandel och grönmögelost
När sockret har smält och börjar bli gyllenbrunt, ringla det över brieosten. Lägg björnbär, fikon och pekannötter på osten och strö över granatäppelkärnorna
Färska fikon med gorgonzola och honungFikonHonungGorgonzolaPepparSkiva fikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.