Riv zucchini med en potatisskalare eller veggie twister för att få långastrimlor. Salta och lägg strimlorna på ett bit papper för att bli av med vätskan
Blanda limeskal, ingefära och Philadelphia till en sås och smaka av med salt och nymald svartpeppar. För tonfisk räcker det med kortare tid, då den gärna ska vara rosa i mitten)
Slå av vattnet och servera zucchinispagettinmed en gräddig köttfärssås. Skär zucchinin i tunna strimlor a la julienne, antingen för hand, juliennestrimlare eller potatisskalare
Hade egentligen ingen aning vad jag skulle göra medsvärdfisken som jag fick från Sydfisk, som legat i kylen med ledsna ögon för att jag inte ville leka med den
se och väljer svärdfisken för det var ett tar. roligt med en liten förändring. att ha en välfylld frys och förråd med ris och andra roliga leksaker för dagar
med den bästa servicen. avsluta med att krydda med malen svartpeppar och örtsalt. 180g svärdfisk. med kokosolja, stek blomkålen med 1/2 tesked vitlökspulver i ca 10 minuter,. minuter kvar, grilla svärdfisken på en grillpanna i ca 4 minuter, krydda med. 180g svärdfisk
Lägg allt förutom svärdfisken, kesella, örtsalt och svartpeppar i en stekpanna. Ni kan helt klart göra det med lax eller tonfisk som är lite fastare än tex torsk, men det går helt säkert det med
Med salsan så blev den riktigt frisk och god och med väldigt lite kolhydrater. Jag använde messmör stället för smör för att få en lite sötare smak som passar helt in med den friska salsan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.