Citronsockerkaka (en form). Jag dekorerade kakan med glasyr och färska jordgubbar, jättegott. Glasyren blandar jag alltid ihop på frihand med florsocker och kallt vatten är basen, och även här kan du smaksätta med citron om du vill
Leilas cupcakes medvallmofrön och citron, har ni provat dom. Vi bakade dom en dag och vi kan inte mer än hålla med henne när hon skriver "de måste helt enkelt prövas"
En ljuvligt fluffig god sockerkaka med smak av citronDetta behöver du. Sätt ugnen på 175 graderSmält smöret med vattnetVispa ägg och socker pösigtRiv det gula av citronenBlanda sedan i smöret -vattnetcitronskal och rör ihopSist blandar du i mjölmixen ochbakpulvret, försök att inte blanda såhårt så att smeten sjunker ihop
Jag har bakat sockerkaka med citron o varit på picknick. Vispa ägg o socker fluffigt med elvisp. Sikta ner mjölblandningen pö om pö tillsammans med smör, mjölk o citronsaft
En variant på vanlig sockerkaka fast med citronsmak. Den smakade som en sockerkaka som min mormor ofta bakade, då gjorde hon den på en paketmix som hon köpte
Strö den med kokos. Servera kakan med blåbär och en skål med citruskvarg. 1 1/2 dl olivolja med citronsmak. Smörj en form med löstagbar kant, ca 28 cm i diameter, med smör
Pensla med uppvispat ägg och strö på vallmofrön. Smula jästen i en skål och värm vattnet till 37º. Häll vattnet över jästen och rör tills den lösts upp
Den här citronkakan med blå vallmofrön pimpad med en sockerlag är den typen av kaka. Täck en avlång bakform med bakplåtspapper allt smöra den och bröa med ströbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.