Låt sillen rinna av i ett durkslag. Skär den i 1 1/2 cm breda bitar. Blanda crème fraiche, majonnäs, mixcaviar, dill, klippt gräslök och ho-nung i en skål
Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner 2 ägg 1 dl majonnäs 1 dl crème fraiche 2 msk chilisås 200 g matjessill 420 g inläggningssill på minuten 10 cm purjolök 2 tomater Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Jag älskar kräftmarinerade sill men varför heter den så egentligen, det är ju ingen kräfta i. Jo, det är nämligen så att det är både vanlig dill och dillolja och i vissa fall även dillfrön i och det ska då föra tankarna till höstarnas kräftskivor, därav namnet
Ett till recept från tidningen om jul som jag fick av min mamma. Blev en väldigt god sill. 2 burkar inläggningssill a 420 g1 purjolök1 1/2 citron1 tsk kryddpepparkorn10 st vitpepparkorn1 tsk rosépepparkorn5 kryddnejlikor1 lagerbladLag
1. Låt sillen rinna av ordentligt i ett durkslag. 2. Skär sillen i så stora bitar som du önskar. 3. Rör ihop majonnäs, yoghurt, västerbottenost, vitlöksklyftan och senap
Tänkte ge er lite förslag på goda sillar att göra till midsommar. Dessa funkar ju såklart inte bara till midsommar utan till påsken och julen också, ja, året runt helt enkelt
Sillen blir godare om den får mogna några timmar i kylen och den håller cirka 5 dagar. 6 personer. 2 förpackningar 5 minuters sill ½ litet fänkålsstånd 1 msk olivolja 1 tsk flingsalt 1 litet knippe dill 1 citron 2 dl crème fraiche 1 dl gräddfil Häll av
1. Skala potatisen och skär den och matjessillen, samt äggen i små tärningar. Skiva salladslöken tunt. 2. Blanda majonnäs, turkisk yoghurt, kaviar och salladslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.