11/2 tsk
bakpulver Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en bakform, cirka 20 x 30 cm. Klä den även med bakplåtspapper som får hänga lite utanför kanterna så det blir lättare att lyfta ur kakan.
1 Rör
smör och socker pösigt och vänd ner mjölet.
1 Tryck
ut degen i formen och grädda kakbotten i ca 20 min. Låt den svalna.
1 Vispa
ägg och socker vitt och pösigt och rör ner citronsaft och skal. Sikta mjöl och bakpulver och vänd ner det i äggsmeten.
1 Häll
smeten på kakbotten och grädda ytterligare 25 min. Låt kallna i formen.
1 Lyft
ur den avsvalnade kakan och skär i rutor eller bars.
Lördag igen. Tycker att veckorna rusar i väg, och jag klagar inte. I alla fall inte nu, men när det blir skönare väder vill jag att tiden saktar in lite igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.