Citronrimmad och sotad lax med betor och hasselnötsvinägrette
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g gulbetor
  • 300 g rödbetor
  • 1 msk salt
  • 800 g Fröjas lax
  • 1 l vatten
  • 100 g salt
  • 1 citron, skalet
  • 100 g dill
  • 30 g bladspenat
  • 2 dl rapsolja
  • 2 äggula
  • 1 msk citronjuice
  • 1 krm salt
  • 1 polkabeta
  • 1 rödbeta
  • 1 gulbeta
  • 2 msk dillolja
  • 20 g hasselnötter, rostade
  • 0,5 dl dillolja
  • 2 msk pepparrot, riven
  • 300 g bondbönor
  • 16 fina små oxalisblad
  • Kokta betor 300 g gulbetor 300 g rödbetor 1 msk salt
  • Citronrimmad sotad lax 800 g Fröjas lax 1 l vatten 100 g salt 1 citron, skalet
  • Dillmajonnäs 100 g dill 30 g bladspenat 2 dl rapsolja 2 äggula 1 msk citronjuice 1 krm salt
  • Betcrudité 1 polkabeta 1 rödbeta 1 gulbeta 1 msk citronjuice 2 msk dillolja 1 krm salt
  • Hasselnötsvinägrette 20 g hasselnötter, rostade 0,5 dl dillolja 2 msk pepparrot, riven 1 msk citronjuice 1 krm salt
  • Garnering 300 g bondbönor 16 fina små oxalisblad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.