11 vaniljstång
2 gelatinblad 4 dl grädde 1 citron, rivet skal 0,5 citron, saften 2 tsk florsocker 0,5 granatäppleSkär ett snitt i vaniljstången och gröp ur fröna. Lägg gelatinbladen i blöt i 5 minuter. Koka upp grädden med vaniljstången och fröna. Tillsätt rivet citronskal, citronsaften och florsocker. Lägg i gelatinbladen och blanda om. Ta upp vaniljstången och häll blandningen i fyra glas. Ställ kallt i minst 2 timmar. Gröp ur fröna från granatäpplet. Vid servering
Ingredienser Portioner. 12 bitar 300 g mandelmassa 1 ägg 2 äggvitor Fyllning 4 dl vispgrädde rivet skal och juice av ca 1/2 citron 1 dl florsocker 2 äggulor 4 passionsfrukter Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5
1några kvistar citronmelissSmält chokladen i vattenbad (lägg chokladen i bitar i liten skål, ställ skålen i en kastrull med småkokande vatten). 1Blanda den smälta chokladen med crème fraiche och citronskal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.