Receptet är Mary Berrys, en av domarna i mitt favorit-tvprogram, The British Great Bake Off. 3-4citroner, juice och finrivet skal. Grädda i ca 12-15 minuter på 200 grader. Grädda sedan i ytterligare 10-12 minuter, tills pajbottnen är torr och fått fin färg. Baka i ca 30-35 minuter eller tills pajen känns klar. 3-4citroner, juice och finrivet skal
Rulla degen över kaveln och skjut in tarte-formen (med räfflade sidor och lös botten) under till och drapera degen över formen (den behövs inte smöras)
vaniljsocker och citronskal. 1 citron, skalet. Smörj en pajform (22-25 cm) rejält, särskilt i botten. Gör 4-5 små snitt i. Grädda 45-60 min i nedre delen av ugnen. 1 citron. 4-5 små snitt i. 45-60 min i nedre delen av ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.