Häll i degbunken och slå på resten av vattnet kallt. Smula jästen och rör ut den i lite av degvätskan. Ställ formarna att jäsa under bakduk i kylen över natten
Ett knep att ta till när man vill få in bullarna snabbt i ugnen. Med en tesked honung i degen kommer jäsningen igång snabbare och den lilla sockermängden förbrukas under jäsningen utan att brödet blir sötare
att så många av er uppskattar mina recept här inne, det sporrar mig attbaka ännu mer och får mig att gnugga de där idéknölarna för att komma på fler godsaker
Hej hopp, här rullar vardagen på och gårdagens blåst och regn gav en hint om att hösten är på väg. Tur jag har lite roligheter att se fram emot i augusti
Gör glasyren genom att lägga ned chokladen och smöret och mjölken i en skål. Sikta mjöl, bakpulver och kakao i en skål och tillsätt smöret, rårörsocker, ägg och kaffe
Stjälp upp limpan och låt svalna under bakduk. Ät och njut. Smörj och bröa en avlång form på ca 1 1/2 liter. Klicka ner den lösa smeten i formen och grädda på nedersta falsen i ugnen i ca 1 timme. 2 dl lättöl
Degen sväller nu snabbtoch blir klibbig. Degen innehåller bara några få ingredienser (till skillnad från de flesta andra glutenfria recept) och de är alla lättaatt få tag i
För det är så busenkelt att fixa ihop och ändå så gott. Han utgick från en lång ciabatta, men när jag skulle testa fanns det bara baguetter, så det fick bli en sådan
Recept som går snabbtochlättatt laga till middag är oerhört uppskattade, blir det dessutom en så pass stor sats så det räcker till att frysa in till matlådor är det ett stort extra plus
Igår blev det till att plocka fram strumpor och höstjacka innan jag åkte in till stan för after work, för fy så jag frös med bara fötter i sandaler och tunn blus på jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.