Citronmazarinkaka.
Carinas Mat och Prat
Carinas Mat och Prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 ½ dl vetemjöl
  • 2 msk strösocker
  • 100 g smör, kylskåpskallt

  • 1 äggula
  • ägg
  • 200 g mandelmassa

  • 100 g smör, rumsvarmt

  • 2 msk vetemjöl

  • 2 krm bakpulver
  • 2 dl strösocker

  • ½ dl vetemjöl
  • 1 citron
  • ¾ dl citronsaft
  • 24 cm i diameter, med löstagbar botten med degen. Ställ formen i kylen i ca 30 min Sätt ugnen på 175 grader Mandelfyllning: Riv mandelmassan grovt. Blanda den med smöret till en jämn smet. Tillsätt äggen, ett i taget, och rör massan slät mellan varje.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.