24 cm
i diameter, med löstagbar botten med degen. Ställ formen i kylen i ca 30 min Sätt ugnen på 175 grader Mandelfyllning: Riv mandelmassan grovt. Blanda den med smöret till en jämn smet. Tillsätt äggen, ett i taget, och rör massan slät mellan varje.
Det är så himla svårt att få till glutenfritt så det smakar bra tycker jag. Nu skulle jag få en vän på besök som är glutenintolerant och jag ville bjuda på fika
Mor, lilla mor, fyllde år och i sanningens namn har vi ätit lite för mycket tårta sedan jag fick upp ögonen för denna hobby, så jag kände att det skulle fresta mer med en kaka till hennes födelsedagsfika
Denna våren måste gå till historien. Även om vi hade ett par helt underbara dagar i slutet av förra veckan är det vantar på morgonen, snöblandat regn på eftermiddagen och svala vindar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.